Kuntavaalikampanja Saila ja Kaarina

Share |

Perjantai 5.10.2012 - Kaarina


Päätin tehdä yhteistyötä saman valtuustoryhmän jäsenen - Sailan kanssa kuntavaaleissa. Päätös yhteistyöstä syntyi helposti, sillä molemmilla on sama elämänvaihe ja osittain samat tavoitteetkin. Kuntavaaliteemoissa painotamme erilaisia asioita, mutta keskustalaisuuden vahva henki on taustalla. Elämässä harvoin saavuttaa mitään ihan yksin, sillä aina tarvitaan yhteistyötä.

Toimintaamme voi seurata nyt yhteiseltä kotisivulta vaalien ajan www.sailajakaarina.net

Minulta on kysytty monesti myös miksi olen keskustalainen? Osittain sattumaakin, mutta en kokenut olevani vahvasti oikeistolainen tai vasemmistolainen. Olisin voinut olla vihreä, mutta päätin olla vihreä keskustalainen liittyessäni noin kymmenen vuotta sitten puolueeseen.Kristilliset arvot ovat myös tärkeitä, mutta en halua sotkea niitä politiikkaan.

Keskustalaisuudessa minua viehättää se, että ollaan  tavallisen ihmisen asialla. Terveydenhuollon ammattilaisena koen ja näen, että toimivat peruspalvelut ovat ihmisen hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeässä roolissa. Ennalta ehkäisevä työ on taloudellisin ratkaisu monessa asiassa. Suomen vahvuutena on myös hyvä peruskoulu, jonka tasoa tulee edelleenkin puolustaa osana hyvinvointia. Koulutus antaa samanalaiset mahdollisuudet tulotasosta riippumatta edetä elämässä eteenpäin. Jo puolueen perustaja Santeri Alkio piti  tätä tärkeänä.

Keskustalainen vihreys korostaa, että ihminen elää jatkuvassa vuorovaikutuksessa luonnon kanssa. Ihminen tarvitsee luontoa ja sitä kautta tuntee vastuunsa myös sen hoidosta. Meillä on hyvä maaperä tuottaa puhdasta ruokaa ja puhtaat vedet.Kannatan ehdottomasti, että meillä tuotetaan edelleenkin elintarvikkeita. Lähiruoan saamista kuluttajien ulottuville tulee edistää nykyistä tehokkaammin sen ekologisuuden ja terveellisyyden vuoksi. Tuottajilla pitäisi turvata riittävä korvaus tuotteen myyntihinnasta.

Toivon, että voin olla jatkossakin kuntalaisten asialla, mutta siitä en päätä minä. Ajatukseni ja keskeiset tavoitteet on laitettu sen vuoksi näkyville. Viikonloppuisin olen myös Sailan kanssa liikkeellä torilla ja kauppakeskuksissa, jolloin mahdollisuus kysellä tarkemmin.

Avainsanat: yhteistyö, keskustalainen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini